spot_img

Indy predstavlja novi hit „Fajront“

Pevačica Indy nedavno je premijerno izvela svoju novu pesmu „Fajront“ u emisiji Ami G Show. Ova pesma odmah je privukla pažnju publike i kritike svojom energičnom kompozicijom, koju potpisuje Zoran Marjanović, dok je tekst napisala Sanja Marković.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Kompozitor Zoran Marjanović istakao je značaj „Fajronta“ u okviru novog muzičkog projekta koji se sprema.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

„Ova pesma je spoj starog i novog. Staro postaje novo kad sve novo ne može biti kao staro,“ rekao je Marjanović, naglašavajući da je „Fajront“ samo zagrevanje za ono što dolazi.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Njegov entuzijazam bio je očigledan dok je govorio o budućim planovima.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

„Moja ekipa i ja spremamo ozbiljan projekat za Indy,“ dodao je.

Uskoro se očekuje i ekranizacija pesme, što dodatno povećava interesovanje. Indy je, sa svojim pevanjem i energijom, pokazala da je spremna za nove muzičke izazove. „Fajront“ ima potencijal da postane hit sezone, a očekujemo i dalja izdanja i nastupe ove talentovane pevačice.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.