spot_img

Konkurs za dodjelu nagrada najboljim studentima iz Bileće u Beogradu

Zavičajni klub Bilećana u Srbiji, u cilju afirmacije znanja i obrazovanja i u želji da pomogne najtalentovanije i najuspešnije mlade Bilećane, i ove godine raspisuje konkurs za nagrade najboljim bilećkim studentima na Univerzitetu u Beogradu.

Uprava Kluba donijela je odluku da, uz pomoć dobrotvora koji pomažu ovu plemenitu akciju, nagradi najbolje studente iz Bileće koji se obrazuju na fakultetima Univerziteta u Beogradu.

Na konkurs mogu da se prijave svi redovni studenti osnovnih ili master studija. Univerziteta u Beogradu koji su iz Bileće.

Zainteresovani treba da dostave neophodnu dokumentacijuna mejl adresu klubbilecana@gmail.

Prijavljeni kandidati potrebno je da Zavičajnom klubu dostave:

– kratku biografiju;

– skeniranu ličnu kartu ili uvjerenje o mestu boravka

-Potvrdu sa visokoškolske ustanove o toku studiranja koja treba da sadrži prosječnu ocjenu u toku studija, broj ostvarenih ESPB, godinu upisa osnovnih studija i podatak koliko traju

Dodatno za studente master studija:

Uvjerenje o završenim osnovnim studijama sa prosječnom ocjenom

– Dokaz o posebnim priznanjima i nagradama (ako postoje).

Konkurs je otvoren do 10. novembra 2024. godine, do kada zainteresovani treba da dostave neophodna dokumenta Zavičajnom klubu.

Na osnovu Pravilnika o nagrađivanju i propisanih kriterijuma Upravni odbor će donijeti odluku. O odluci o dodjeli nagrada studenti će biti obavješteni, imena nagrađenih biće objavljena na zvaničnom sajtu Zavičajnog kluba Bilećana u Srbiji Bileća.rs kao i na zvaničnim društvenim mrežama.

Nagrade za tri najbolja studenta biće uručene na Sijelu Bilećana koje će se održati 16.11.2024. godine sa početkom u 19 časova u Domu vojske (ul.Francuska 2).

Za sve nedoumice oko konkursa možete da se obratite na klubbilecana@gmail.

Dajana Aleksić
Dajana Aleksić
Dajana Aleksić je rođena 11.02.1999.godine u Trebinju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Bileći, a potom Mašinski fakultet u Beogradu. Trenutno je student master studija na Mašinskom fakultetu u Beogradu, modul biomedicinsko inženjerstvo. Autor je zbirke poezije "Zvona ćutnje". Dobitnik mnogih nagrada i priznanja za poeziju i prozu u regionu. Kolumnista i saradnik na više portala, kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.