spot_img

Topličanka Draga Zarev: Proslava života posvećenog obrazovanju i ljubavi prema životinjama

Topličanka Draga Zarev, koja je tri decenije opismenjavala učenike u Vranju, danas slavi svoj rođendan. Nakon penzije, posvetila se životinjama i cveću, čime je obogatila svoj život i život svoje zajednice.

Kao profesor nastavnog predmeta Ustava, Sociologije i Građanskog vaspitanja, stekla je poštovanje i ljubav svojih učenika i kolega. Osim intelektualne snage, Draga se ističe svojom prirodnom lepotom, koju pažljivo neguje. Briga o izgledu i zdravlju deo je njenog poštovanja prema sebi i svetu oko sebe.

Njena pozitivna energija zrači i privlači sve oko nje.

No, njena lepota nije samo u izgledu. Draga je poznata po svojoj dobroti, koja se posebno ogleda u njenoj ljubavi prema napuštenim životinjama.

U slobodno vreme, ona nesebično brine o njima, hrani ih i pruža im utočište.

Empatija prema tim malim bićima nije samo zadatak – to je poziv. Svaka mačka ili pas koje zatekne na ulici postaje deo njene porodice, a ona im nesebično pruža pažnju i ljubav.

Njena borba za životinje istovremeno je lekovita i inspirativna, pokazujući nam kako je svaki život vredan borbe.

Danas, u danu koji je posvećen njoj, želimo da joj izrazimo našu zahvalnost i čestitamo na svemu što čini.
Neka joj godine koje dolaze donesu još više sreće i ispunjenja, a njen život bude obasjan ljubavlju i radošću koju pruža svima oko sebe.

Srećan rođendan, Draga!

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.